SZAKÉRTŐ BEÜZEMELÉS CSAK 1 Ft-ÉRT.

beüzemelés

 • SZAKÉRTŐ beüzemelés.
 • Üzemeltetési helyére szállítás.
 • A készülék kicsomagolása.
 • Rögzítőcsavarok eltávolítása.
 • Rákötés a víz- és csatornahálózatra.
 • Készülék szintbe állítása.
 • Áramhálózatra csatlakoztatás.
 • Régi készüléket kikötjük
       és elszállítjuk!
 • Csak 1 Ft!

Országos HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

szállítás

 •  CSAK 1990-ft
 • Magyarország egész területén.

BLOG bejegyzések

Megérik a pénzüket a hőszivattyús szárítógépek?

2021.10.11 10:36
Megérik a pénzüket a hőszivattyús szárítógépek?

Tényleg megéri hűszivattyús szárítógépet vásárolni?

Mindent elárulunk a szárítógépek előnyeiről és hátrányairól!

gondolkodó

A mai napig megosztja a közvéleményt, hogy szükség van-e rá. A szárítógép lehet a kedvenc háztartási gépünk, de ha nem jól használjuk, akkor akár utálhatjuk is.. de mondjuk ki ne utána jobban teregetni?

De most nem is erről írunk, hanem ha már eldöntöttük, hogy szárítógépet vásárolunk, akkor az olyan legyen, ami gazdaságos, környezetbarát és jól működő!

Melyik a leghatékonyabb szárítógép?

A válasz teljesen egyértelmű, csak is hőszivattyús szárítógép! 2021-ben ez a technológia az, amit a pénztárcád is szeretni fog, Te végképp, mert könnyen kezelhető és óriási segítségedre lesz a háztartásban.

   

Mit jelent az, hogy a hőszivattyús szárítógép?

A hőszivattyús technológiával működő szárítógépet az energia megtakarítás céljával fejlesztették ki. Amíg egy hagyományos szárítógép kiengedi a helyiségbe a ruhaszárításhoz használt forró levegőt, addig a hőszivattyús-technológia megőrzi, és újra felhasználja, egy zárt rendszerben keringeti. Így biztosítja a takarékos működést, és a kíméletes szárítást, miközben higiénikus marad az otthonunk.

   

Hogyan működik pontosan a hőszivattyús szárítógép?

A forró levegő áthalad a gép dobján, elnyelve a ruházat nedvességét (ez a szárítási folyamat). Ezután több szűrőn áthalad a levegő és ott lehűl, ekkor történik a nedvesség eltávolítása is kondenzációs folyamattal. Az összegyűjtött vizet ezután egy víztartályba gyűjtik (kondenzvíz tartályba, vagy közvetlenül kondenzvíz kivezető csövön a lefolyóba). Amint ez bekövetkezik, a meleg levegőt felmelegíti és visszaforgatja a dobba. Az a tény, hogy a forró levegőt újra felhasználja a szárítógép, drasztikusan csökkenti a gép üzemeltetéséhez szükséges energiát, így csökkentve ezzel a működési költségeket.

szárítógép működése

 

A hőszivattyús szárítógép egy kondenzációs társához képest csak feleannyi energiát fogyaszt. Így hatékonyabb a működése, és kíméletesebb a ruhákkal, bár kissé hosszabb működési időt vesz igénybe.

   

A hőszivattyús-szárítógép előnyei

Az olcsóbb kondenzációs szárítógépekkel ellenben jelentős előnyei vannak hőszivattyús szárítóknak. Igaz, hogy a beszerzési költsége magasabb a hőszivattyús szárítógépnek, de hosszú távon a kiadásai alacsonyabbak lesznek.

Az egészségedre is jobb hatással van

Azt tudjuk, hogy ha valamelyik szobában szárítod teregetőn a ruhákat, akkor nem csak maga a teregetés hanem a száradási idő is elég hosszú, főleg az őszi-téli időszakban. Nem mellesleg az asztmában, allergiában és más légzőszervi betegségekben szenvedők számára ez veszélyt jelent, méghozzá a levegőben lévő páratartalom növekedése miatt. Ezenkívül az otthoni poratkák, és penész elszaporodásához vezethet. Ezt valljuk be senki sem szeretné..

szárítógép előnyei

Időjárással sem kell ezentúl foglalkozni

Szárítógépnél az időjárási viszonyokra sem kell ezentúl figyelnünk, hogy ruhák tutira megszáradjanak vagy éppenséggel ne ázzanak el az erkélyen, kültéren, kertben vagy az ablakban lógva szárogatón. Egy jó és hatékony szárítóval, sokkal gyorsabban megszáríthatjuk a ruhákat, ágyneműt stb... és nem utolsó sorban a teregetők se veszik el a teret otthonodból.

Gyorsabb és kényelmesebb

Amennyiben többen vagytok a családban, vagy nincs kertetek, akkor ez a fajta szárítógép a legjobb választás lehet, akár Bosch, akár Whirlpool márkában. Ez a készülék olyan, mint a mosogatógép, először azt gondolja az ember, hogy minek, hiszen nem nagy fáradtság mosogatni, de aztán rájövünk, hogy rengeteg időt megspórolhatunk vele, pénzről nem is beszélve. Miután az embert megszokta, hogy van, elképzelhetetlen nélküle az élet. A szárítógép is kényelmesebbé teszi az életet, miközben komfortosabb lesz otthonod, és több szabadidőd lesz.. 

Költséghatékony és környezetbarát

A hőszivattyús szárítógép működési költségei és energiafogyasztása jóval alacsonyabb, mint a hagyományosé, ami nagyszerű, mert pénzt takaríthatsz meg, és nem lesz gond akár napi rendszerességgel használni a szárítógépet. Ráadásul a csökkentett energiafogyasztás azt is jelenti, hogy pozitív hatással van a környezetre és manapság ez nem utolsó szempont.

A hőszivattyús szárítás kíméletes a ruháival

Mivel a szárító levegő hőmérséklete lényegesen alacsonyabb, mint a hagyományos szárítóknál, a hőszivattyús technológia kíméletes a ruhaneműkkel. Több érzékelővel rendelkeznek a nedvesség észlelésére, így a ruháidat következetesebben szárítja, és sokkal nagyobb gondossággal, mint a hagyományos szárító. Nem kell félned attól, összemennek a ruháid.

Az viszont fontos és elengedhetetlen, hogy a használati utasításnak megfelelően használd a gépet!

Van házikedvenced és hullik a szőre? - A szárító ezt is megoldja!

Hiszen eltávolítja a nem kívánatos cica és kutyaszőrt is a ruháidról! A mosógép sajnos nem képes eltávolítani a hajat és a szőrt a ruházatunkról, ezt biztos tapasztaltad is, de a szárítógép igen. Ha nem koszos a ruhád, akkor is beteheted egy gyors hideg programra a szárítógépbe a ruhád, és a szűrő rendszere így is összegyűjti a ruhákra tapadt állat szőrt vagy hajat. Így ez a bosszankodás is megszűnhet. Ugye milyen sok dologra megoldás a szárítógép?

A hőszivattyús szárítók minden otthonba illenek.

A sokféle dizájnnak köszönhetően, minden otthonba megtalálható a megfelelő kinézetű gép. Amennyiben kis hely áll rendelkezésünkre, célszerű rátenni a mosógépére, egy összeépítő kerettel.

A nedves levegő elszívásánál keletkező vizet a hőszivattyús szárítógép egy tartályba gyűjti, így nem szükséges kivezetni csatornába. Tehát elég egy konnektor és már működik is. Ez ideálissá teszi őket házakban és lakásokban egyaránt. Mivel nem enged ki meleg nedves levegőt, ezért nem szükséges szellőztetni sem, így a lakás se hűl ki télidőben, és nem pazarolja a fűtésre szánt energiát.

Most már biztosak vagyunk, hogy miután ezt elolvastad, tuti Te is szeretnél hősszivattyús szárítógépek!

Válogass szárítógépek között >>>