SZAKÉRTŐ BEÜZEMELÉS CSAK 1 Ft-ÉRT.

beüzemelés

 • SZAKÉRTŐ beüzemelés.
 • Üzemeltetési helyére szállítás.
 • A készülék kicsomagolása.
 • Rögzítőcsavarok eltávolítása.
 • Rákötés a víz- és csatornahálózatra.
 • Készülék szintbe állítása.
 • Áramhálózatra csatlakoztatás.
 • Régi készüléket kikötjük
       és elszállítjuk!
 • Csak 1 Ft!

Országos HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

szállítás

 •  CSAK 1990-ft
 • Magyarország egész területén.

BLOG bejegyzések

Kérdések amik felmerülnek mosógép választásnál

2021.09.21 10:14
Kérdések amik felmerülnek mosógép választásnál

Kérdések amik felmerülnek egy mosógép vásárlás során

Miért van szükséged másfajta mosógépre, mint pl. mint ami a barátodnak van?

 

Teljesen egyértelmű, hogy minden háztartásban amit elvárunk egy mosógéptől az az, hogy tökéletesen mosson és működjön. Viszont fontos figyelembe venni, hogy Önnek mégis mi a fontos, vagy miben vannak más igényei és ehhez megfelelő mosógépet válassza is ki.

Vannak speciális funkciók, melyek személyre szabják, egyszerűsítik az életet.

Annak érdekében, hogy a számodra a legmegfelelőbb mosógépet válaszd, gondolkodjon el az alábbi kérdéseken.

tökéletes mosógép

Mennyi helyed van az új mosógéped számára?

Mielőtt vásárolnál egy mosógépet, fontos tudni, hogy hova fogod tenni. Persze sokaknak egyértelmű, hogy a mosógépnek a fürdőszobában a helye, de vannak sokan akik a konyhába teszik, vagy akár az előszobába a fürdőszoba mellé, de már láttunk fürdőszoba melletti szobában is. Ha kis hely áll csak a rendelkezésedre, akkor válassza keskeny modellek közül.

Keskeny mosógépek >>

Általában hányszor mosol egy héten?

Ha általában sok ruhát mosol egyszerre, akkor gondold át egy nagyobb kapacitású mosógépbe való beruházás lehetőségét. Léteznek olyan mosógépek, amelyeknél a készülék alkalmanként akár 8-9-10 kg ruhát is ki tud mosni. Viszont, ha kisebb családod van vagy többször mosol egy héten, és kevesebb ruhadarabot alkalmanként inkább, akkor egy kisebb, például 6-7 kg-os mosógép bőven alkalmas lesz számodra.

Nagyobb kapacitású mosógépek >>

Kisebb kapacitású mosógépek >>

Amiket mosni szoktál azok mennyire koszosak?

Ha a makacs foltok gyakoriak, érdemes olyan mosógépet választanod amiben van folteltávolító program. Az ionizációs technológia egyike a bizonyítottan nagyon hatékony folteltávolítási módszereknek, ráadásul még alacsony hőmérsékleten és további vegyszerek használata nélkül. Akár 30%-al több foltot távolíthatsz el, egy hagyományos programhoz képest.

Te vagy családtagjaid hajlamosak az allergiára?  Kisbaba is van a családban?

kisbaba a családban

Ajánljuk a higiéniás programmal rendelkező mosógépeket Az antiallergén programok magasabb hőmérsékletet és extra öblítést használnak az allergének hatékony eltávolítására, így óva a bőrőd az allergiás reakcióktól. Ez kisbabáknál kimondottan ajánlott akár allergiás reakciók megelőzésére is.

A vasalás nem a kedvenc időtöltésed?

A gőzzel felszerelt mosógépek egy ideális választás lehet számodra, ha gyűlölsz vasalni. A mosógép gőzprogramokkal lágyíthatod ruháid rostjait, ami jelentősen csökkenti a ráncokat és minimalizálja a vasaláshoz szükséges időt. Nem mellesleg a gőz önmagában is csökkentheti az allergiát és a baktériumokat.

Spórolnál a mosószeren és az öblítőn?

A mosószer adagolóval rendelkező mosógépek a tökéletes mosási eredmény érdekében automatikusan adagolják a szükséges mennyiségű mosószert, és öblítőt. Akár 20 mosási mennyiséggel is feltöltheti a tartályokat és a mosógép szenzorai segítségével automatikusan adagolja azokat. Ez biztosítja, hogy Te mindig a megfelelő mennyiségű mosószert fogod elhasználni, így tutira megelőzöd a pazarlást.

 

Reméljük ezek a különleges tudások segítéségedre lesznek a választásban.