SZAKÉRTŐ BEÜZEMELÉS CSAK 1 Ft-ÉRT.

beüzemelés

 • SZAKÉRTŐ beüzemelés.
 • Üzemeltetési helyére szállítás.
 • A készülék kicsomagolása.
 • Rögzítőcsavarok eltávolítása.
 • Rákötés a víz- és csatornahálózatra.
 • Készülék szintbe állítása.
 • Áramhálózatra csatlakoztatás.
 • Régi készüléket kikötjük
       és elszállítjuk!
 • Csak 1 Ft!

Országos HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

szállítás

 •  CSAK 1990-ft
 • Magyarország egész területén.

BLOG bejegyzések

Érdekes mosógép hírek a világhálón

2022.02.01 09:39
Érdekes mosógép hírek a világhálón

Mosógép hírek a nagyvilágból
Vicces érdekes esetek 1. Kipróbált egy trükköt és meglepődött a végeredményen.

  Egy kétgyermekes küldöldi édesanya kipróbált egy tippet, amit az interneten láttot. Méghozzá azt, hogy két mosogatógép tablettát bedobott az üres mosógépébe és elindított rajta egy ciklust. A hölgy azt mondta nem várt sokat, de hatalmasat tévedett.
  Azóta havonta egyszer mindig kitisztítja a gépet. Tiktokra feltöltött egy videót is róla, amit ITT meg is nézhetsz. 
  A videóban egyértelműen látszik, hogy a víz egyre barnábbá válik a mosógépben.

  tik tok videó

  A kommentelők teljesen odavannak az ötletért, viszont van olyan aki jelezte, hogy a trend elterjedésének köszönhetően a barátjának, aki mosógépszerelő egyre több a munkája. Ugyanis a mosogatógép tablettát nem a mosógépre tervezték, hanem jóval magasabb hőmérsékletre, így nem oldódik fel teljesen a gépben a ciklus során és csak a maradványok lerakódnak, amik se a ruháknak és sem a bőrödnek nem fog jót tenni.

  Mi inkább azt mondjuk maradj Te is az ecetes mosógép takarításnál, hiszen ez a legjobb módszer. persze, ha pont lecserélnéd a régi gépedet egy újta és mégis izgattja a fantáziád akkor próbáld ki és várjuk a tapasztalataidat e-mailben. 

  Ha maradnál az ecetes megoldásnál olvas el az alábbi cikket >>


 2. Majdnem szívrohamot kapott, amikor elkezdte kiszedni a mosást a mosógépből.

  "Majdnem szívrohamot kaptam" - Ezzel a szöveggel tette közzé Alex Boardman angol humorista a Twitter oldalán, hogy milyen látvány fogadta, amikor kiakarta szedni a mosást a mosógépéből. Nem csodáljuk, hogy hirtelen megrémült. A mosógépből ugyanis egy morcosnak tűnő pasas nézett vissza rá, akinek az arca mintha csak amiatt panaszkododtt volna, hogy kimosták a mosógépben.

  twitter kép, poszt

  Boardman elmagyarázta, hogy teljesen elfeledkezett aról, hogy a kutya takaróját a David Bowie arcképével ellátott párnáját is betette a mosógépbe, és a program végén természetesen a lehető legjobb helyre került. 


 3. Túlélte a százperces programot egy kis görény, aki beszorult a mosógépbe.

  Ez inkább egy szomorú történet erről a kis állatról.
  Az állatorvos mindössze egy százalék esélyt adott annak, hogy a Bandit nevű görény életben fog maradni.
  Hatalmas csodának és gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően túlélte a kétéves görény, azt, hogy végigszenvedett egy száz perces mosást. A sebész elmondása szerint a görény nagyon rossz állapotban volt, amikor bevitték a Leeds városában található állat kórházba. Az összes ott lévő orvos egyből elkezdett dolgozni a légmellel és zúzoódásokkal bevitt állat megmentésén, és tényleg csodás módon alig négy órával később már tett is pár bátortalan lépést. Ekkor már az orvosok kezdtek bizakodni abban, hogy felépül a kisállat.

  mosógép baleset

  Arra hívták fel az állattartók figyelmét, hogy bár az ilyen esetek nagyon nagyon ritkák, mégis jobb odafigyelni, mert a téli, hűvősebb napokon előszeretettel másznak be a szabadon lévő szőrös kedvencek  a mosógép dobjába, hogy ott összegömbölyödve szundítsanak egyet bekuckózva.


 4. 12 percen át ment vele a mosás, de Ő is csak pihenni szeretett volna.

  Az Ausztráliában élő Amanda Meredith furcsa nyávogást hallott a fürdőszoba felől, miután férje betette a mosást. Azt gondolta a ruhásszekrényből jön a hang, ahova a kiscicája mindig előszeretettel bebújik. Egyre gyanúsabb volt a helyzet, mikor odafutott a mosógéphez és meglátta, hogy a macska ott van a mosógépben.
  "Szegény kiscica az üvegre tette a mancsát, forgott, forgott és csak nézett rám - nyilatkozt a nő az ABC Newsnak.

  cica a mosógépben

  Két perc kellett még a mosógépnek amíg leengedte a vizet és végre kilehetett nyitni a mosógépet. Azonnal hívták az álaltorvosi rendelőt, aki szerint a következő 6 óra innentől kulcsfontosságú lesz. A cicát, akit Oscarnak hívnak a 12 perces ciklus alatt több zúzódást és karcolást is szerezett. Kapott gyógyszereket nagyrészt gyulladáscsökkentőt és 24 órás orvosi megfigyelés alatt tartották.
  A cica a következő egy hetet szinte végig aludta, legyengült a gyógyszerektől. 
  Oscar szerencsés volt és nagyon erős, akár csak a ksigörény az előző írásban. nem lett komolyabb baja és felépült, de valószínűleg a 7 életéből egy 3-at biztosan felhasznált. 

  Nem győzzük tényleg hangsúlyozni, hogy mindig figyeljünk a kis házi kedvencünkre!