SZAKÉRTŐ BEÜZEMELÉS CSAK 1 Ft-ÉRT.

beüzemelés

 • SZAKÉRTŐ beüzemelés.
 • Üzemeltetési helyére szállítás.
 • A készülék kicsomagolása.
 • Rögzítőcsavarok eltávolítása.
 • Rákötés a víz- és csatornahálózatra.
 • Készülék szintbe állítása.
 • Áramhálózatra csatlakoztatás.
 • Régi készüléket kikötjük
       és elszállítjuk!
 • Csak 1 Ft!

Országos HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

szállítás

 •  CSAK 1990-ft
 • Magyarország egész területén.

BLOG bejegyzések

7 érv az inverter motoros készülékek mellett!

2022.02.04 14:30
7 érv az inverter motoros készülékek mellett!

Inverter motoros mosógépek
7 érv ami miatt érdemes ilyen készüléket váasztani

Ha már elszántad magad, hogy új mosógépet, vagy esetleg szárítógépet, vagy a kettő kombinációját mosó-szárítógépet szeretnél vásárolni biztosan hallottad már az inverter szót ezekkel kapcsolatban.

Az inverter motoros készülékek rengeteg előnyös tulajdonsággal bírnak.
Ebben a cikkben most összegyűjtöttünk 7 érvet, ami miatt tényleg érdemes egy inverter motoros készülék mellett letenned a voksodat.

 1. Az első és legfontosabb tényező, amit a leginkább mondanak mitől inverter motoros egy mosógép az az, hogy nincsen benne szénkefe, azaz kopó alkatrész. A hagyományos készülékekben lévő szénkefe hozzáér a motor forgó tengelyéhez és ez ahhoz hasonló hatást eredményez, mintha az autót félig behúzott kézifékkel vezetnénk, ez az inverter motoros készülékeknél nem így van. 

 2. Az inverter motornak köszönhetően a mosógép, szárítógép működése sokkal csendesebb, mint az inverter motor nélküli készülékeké. Rendkívül alacsony zajszinttel rendelkeznek.

 3. Nagyon nagy részben az energiatakarékosságot is az inverter motornak köszönhetjük. A Bosch készülékei például figyelemreméltóan alacsony energiafogyasztással és alig halhatóan működnek.

 4. Az inverter motoros mosógépek centrifugálási sebessége is nagyobb, mint a hagyományos motorral működő mosógépeké. Precíz fordulatszám-szabályozás egyenlő hatékonyság és teljesítmény.

 5. A szárítógépek egyre keresettebbek a piacon, viszont az a tévhit még mindig jelen van, hogy egy energiafaló gépként élnek a köztudatban, ez valószínű azért elterjedt híresztelés, mert általávan "C" vagy "D", jobb esetben pedig "B" energiaosztályú. Az inverter motoros szárítógépek akár 50%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint az "A" energiahatékonyságú szárítógépek.

 6. A Bosch mosógépek EcoSilence Drive motortechnológiája most 10 év garanciát biztosít Neked. Így, ha Bosch készüléket választanál biztos lehetsz abban, hogy a készüléked hosszú éveken át hatékonyan és gondtalanul moshatsz. Az Electrolux készülékekre pedig szintén a törvényben meghatározott 1 év gyári jótálláson felül ad még EXTRA 9 év garanciát az inverter motorra. Ez egy visszavonásig érvényes promóció.

     electrolux 10 év garancia

 7. A fentieken túl sok számos pozitív hatása van az inverter motornak a mosó- és szárítógépek működésére. Viszont, ha végre eldöntötted, hogy mindenképpen beszerzed ,hosszútávon egyet biztosan észre fogsz venni! Méghozzá, hogy nem kell majd szerelőt hívnod!

Hogyan válassz mosógépet? Segítünk! >>

Hogyan válassz szárítógépet? Segítünk! >>