SZAKÉRTŐ BEÜZEMELÉS CSAK 1 Ft-ÉRT.

beüzemelés

  • SZAKÉRTŐ beüzemelés.
  • Üzemeltetési helyére szállítás.
  • A készülék kicsomagolása.
  • Rögzítőcsavarok eltávolítása.
  • Rákötés a víz- és csatornahálózatra.
  • Készülék szintbe állítása.
  • Áramhálózatra csatlakoztatás.
  • Régi készüléket kikötjük
         és elszállítjuk!
  • Csak 1 Ft!

Országos HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

szállítás

  •  CSAK 1990-ft
  • Magyarország egész területén.

BLOG bejegyzések

A mosógép és az energiatakarékosság.

2024.05.15 10:45
A mosógép és az energiatakarékosság.

  Szakértői tanácsok arról, hogyan lehet az energiatakarékosságot optimalizálni a mosógép használata során.

1. Időzített mosási ciklusok: Használj időzített mosási ciklusokat, hogy kihasználd az alacsonyabb villamosenergia-tarifákat. Például sok háztartási mosógép rendelkezik késleltetett indítás funkcióval, amely lehetővé teszi a mosást az olcsóbb éjszakai órákban.

2. Hideg víz használata: Az energiafogyasztás jelentős részét a vízmelegítés teszi ki. Próbálj meg minél gyakrabban hideg vízzel mosni, különösen olyan ruhadarabok esetén, amelyeknél ez lehetséges, például fehérneműk és színes ruhák.

3. Teljes töltet kihasználása: Mindig töltsd meg a mosógépet teljesen, mielőtt elindítanád a mosási ciklust. Így kevesebb mosási ciklust kell futtatnod, ami energiát és vizet takarít meg.

4. Energiahatékony mosógép választása: Amikor új mosógépet vásárolsz, válaszd az energiahatékony modelleket, amelyek kevesebb energiát használnak fel mosásonként. Keresd az Energy Star minősítéssel rendelkező mosógépeket, amelyek kifejezetten az alacsony energiafogyasztásra és környezetbarát működésre lettek tervezve.

5. Rendszeres karbantartás: Tartsd karban rendszeresen a mosógépet, hogy optimális működést biztosíts. Tisztítsd meg a mosógép tömítéseit, szűrőit és a mosókamrát, hogy megakadályozd a lerakódásokat és a problémákat, amelyek növelhetik az energiafogyasztást.

6. Energiahatékony mosószerek használata: Válassz olyan mosószereket, amelyek alacsony hőmérsékleten is hatékonyan működnek, és kevesebb mennyiségben is hatékonyan tisztítanak. Kerüld azokat a mosószereket, amelyek túlzott habot képeznek, mivel ezek hozzájárulhatnak a mosógépbe szivárgó felesleges habhoz, ami energiafelhasználást igényel a lemosásához.

Energiatakarékos mosás? Létezik! (x) - Otthon | Femina

7. Centrifugálási sebesség optimalizálása: Használd ki a mosógép centrifugálási funkcióját, hogy a ruhák minél szárazabbak legyenek a mosási ciklus befejezésekor. Minél szárazabbak a ruhák, annál kevesebb időt és energiát kell felhasználni a szárításra.

8. Rugalmas mosási beállítások használata: Ha a mosógépnek lehetősége van arra, hogy különböző mosási beállítások közül válasszon, válaszd azt az opciót, amely a legkevesebb energiát fogyasztja. Például az "eco" vagy "energiatakarékos" mosási ciklusok általában kevesebb vizet és energiát használnak fel.

9 . Ruhaápolási tippek: Olyan módszereket alkalmazz, amelyek segítenek meghosszabbítani a ruhák élettartamát, ezáltal kevesebbszer kell újra mosni őket. Például forgasd a ruhákat, hogy egyenletesen kopjanak, használj ruhákhoz megfelelő mosási tasakokat a kíméletes mosáshoz, és kerüld a túlzott centrifugálást, ami ronthatja a ruhák állapotát.

 

10. Gyors mosási ciklusok használata: Ha csak enyhén szennyezett ruhákat kell mosni, válassz gyors mosási ciklusokat, amelyek rövidebb idő alatt befejeződnek, és kevesebb energiát használnak fel. Ezek a ciklusok ideálisak azoknak a helyzeteknek, amikor sürgősen szükség van tiszta ruhákra, és nincs szükség hosszú mosási időre

 

Nézz körül mosógépeink között>>

10 érv a gőzfunkciós mosógépek mellett
06
Dec

A gőzmosás és a higiénia új szintje!

 

7 érv az inverter motoros készülékek mellett!
04
Febr

Inverter motoros mosógépek
7 érv ami miatt érdemes ilyen készüléket váasztani

A Hatékony Mosás Élménye - Fedezd fel a Whirlpool 6. Érzék Technológiáját
21
Aug

- A hatékony mosás élménye -

Fedezd fel a Whirlpool 6. Érzék Technológiáját

A mosás története
20
Okt

A mosás története
Te ismered? - A mosás szakaszai